Geile amateur wonderwoman33 (27)

Acties

Informatie

wonderwoman33 (27)

Bericht van wonderwoman33

Ik ben Lotte, een spontane blondine uit de omgeving Rotterdam. Ik ben een jonge vrouw van 24 met de rondingen op de juiste plekken. Ik sta altijd open voor een gezellig, spannend gesprek en met de juiste klik kan daar nog veel meer spannends uit komen (;

Informatie over wonderwoman33

Naam: wonderwoman33
Leeftijd: 27
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Spaghetti en drink graag Wijn en bier!. Mijn hobbie(s): Uitgaan, gamen, series kijken. Mijn favoriete muziek is Rock en hardstyle. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Gespierde mannen met een baardje en een knap koppie.l. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn In de douche. Bij mannen val ik op hun De bovenarmen. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Eerlijk en vuurig. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Mijn borsten. Mijn levensdoel is: Alles gedaan hebben zodat ik geen spijt heb. Mijn levensmotto is: Geniet, je bent nog jong. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Mensen die gehaast zijn. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou